Захищаючи Україну від рашистів загинули четверо військових з Хмельниччини

Захищаючи Україну від російських загарбників, 25 жовтня на Запорізькому напрямку загинув 38-річний солдат-сапер Гребенюк Олександр Миколайович.

«Важко підібрати слова, якими можна було б вгамувати пекучий біль втрати сина, чоловіка, татуся… Адже гинуть відважні, патріотичні українці…

Від імені усієї громади висловлюємо щирі  співчуття родині загиблого Героя. В цю гірку мить поділяємо ваше горе та схиляємо голову в глибокій скорботі» – йдеться у повідомленні Плужненської громади.

На щиті додому повертається Пойдин Іван Іванович.

Життя захисника обірвалося на 33 році, коли попереду, здавалося б, цілий всесвіт можливостей… Це страшна втрата для країни, громади та нашого підприємства, повідомляє ТОВ «Старокостянтинівцукор».

«Його мобілізували 26 лютого 2022 року. Ми весь час тримали зв’язок, турбувалися і чекали нашого Героя. В Івана залишилося двоє діток: синочок та донечка. Немає у Всесвіті слів, що можуть розрадити горе сім’ї. Це болюча втрата для усіх нас», – розповідає директор підприємства Віталій Кирик.

Про загибель двох військових повідомили у Берездівській громаді.

25 жовтня загинув старший навідник протитанкового відділення Кондратюк Віктор Миколайович, 06.10.1982 року народження.

22 жовтня 2023 року загинув захищаючи суверенітет і цілісність нашої держави на Запорізькому напрямку загинув Ганюк Іван В’ячеславович, 16.09.1985 року народження.

Джерело