Дружина російського окупанта спробувала розповісти чоловікові правду телефоном ви вбивці та злочинці — Події

Дружина російського окупанта спробувала розповісти чоловікові правду телефоном ви вбивці та злочинці - Події

Фото: кадр з youtube.com/watch?v=L1i-umiLvWg

Оприлюднено чергове перехоплення розмов російських солдатів із родичами. Під час розмови росіянка намагається донести до чоловіка-солдата, що всі військові РФ, які перебувають в Україні, – вбивці, окупанти і злочинці. А також зазначає, що не знає, як їй жити зі знанням того, що творять співвітчизники. Відео оприлюднено радником голови МВС Антоном Геращенком.

Розмова починається з розповіді чоловіка про те, що начальство його частини «з’їздили по нагородження». Офіцерам надали нагороди «Жукова», сержантам – георгіївські хрести. Дружина без особливого ентузіазму вислуховує свого благовірного, а потім намагається розповісти правду.

— Коротше, ви там марні елементи – не бачити медалей та п’яти окладів. Це я не підколюю, це я факт констатую. Молодці, красені, окупанти, злочинці. Все! Коментар до тих, хто щось одержав, закінчено. Вбивці, варвари, вандали. Все, тепер кінець, — сказала вона.

Після цього солдат питає, чи ставилася дружина так до нього, якби він був серед нагороджуваних.

— Я вас такими вважаю. Як мінімум ви окупанти та вбивці. І злочинці. Ну, злочинці – ваше начальство. Ви просто тупо пішаки, – відповіла росіянка.

Солдат-окупант іронічно запитує, як тепер дружина житиме з таким «злочинцем, тварюкою і вбивцею», враховуючи те, що він «взагалі особливо не відчуває докорів сумління з приводу того, що стріляє».

— У цьому й питання, що ти не відчуваєш ніяких докорів совісті. Чомусь за тебе їх я відчуваю, — втомлено відзначила дружина окупанта.

Військовослужбовець спробував довести дружині, що українці нібито самі вибрали свій шлях і що вони могли здати зброю і здатися. І як виправдання нападу спробував розповісти вже відомий фейк російської пропаганди про те, що «ЛНР та ДНР 8 років бомбили».

-Так. Ви також могли не наступати. Прикинь, на чужу країну… Вони («ЛНР»-«ДНР». – Ред.) шматок держави у них (України) відчепили. У них за рік загинуло 7 людей від зіткнень! 7 людей за рік! У Чебаркульській частині стільки гине за день. Більше новин дивись. Офіційні документи їх – «ЛНР» і «ДНР» — заради інтересу. Вдивись у циферки, — спробувала напоумити чоловіка росіянка.

Солдат-окупант у відповідь розповів дружині завчену мантру про «їх почали бомбардувати — вони попросили допомоги».

— Ви в будь-якому разі окупанти та вбивці… Я не знаю, як мені жити з тим, що ти вбиваєш там людей… 23 лютого ще треба було здатися та відмовитися (від участі у війні. – Ред.) та все. Був би нормальною людиною. (Зараз) ти вбиваєш людей. Ви на них напали, а не на вас. Ви прийшли на їхню, бл*дь, територію. В іншу країну. Щоб ці під**аси провалилися під землю – ці «ДНР», «ЛНР», Пушилін та другий цей мудак, – підсумувала росіянка.

Війна в Україні триває 82-й день. Наразі РФ окупувала більшу частину Донецької, Луганської, Запорізької та частину Херсонської областей. Ідуть важкі бої за Маріуполь.

Дружина російського окупанта спробувала розповісти чоловікові правду телефоном ви вбивці та злочинці - Події

Джерело