На Буковині поліція затримала чоловіка, який з карабіну застрелив односельця | Події

Інцидент стався днями на Вижниччині.

Приблизно о першій годині ночі на спецлінію «102» надійшло повідомлення про вогнепальне поранення 24-річного жителя села Сергії Вижницького району. Для з’ясування обставин травмування буковинця на місце події виїхали слідчо-оперативні групи ГУНП в Чернівецькій області та відділення № 1 (смт Путила) Вижницького райвідділу поліції, а також спеціалісти-криміналісти.

Попередньо поліцейські встановили, що потерпілий прийшов вночі до помешкання 37-річного односельця, де між чоловіками виникла суперечка. Під час інциденту власник господарства застосував свій мисливський карабін і здійснив декілька пострілів у повітря та один – у сторону огорожі, біля якої стояв молодик. Одна з куль потрапила чоловікові в ногу. Отримане вогнепальне поранення виявилося смертельним і потерпілий помер у лікарні під час надання медичної допомоги.

Співробітники поліції затримали правопорушника та вилучили докази його причетності до злочину. Поліцейські повідомили затриманому про підозру та вирішують питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

За матеріалами поліції Чернівецької області

Источник