На Буковині судитимуть водія легковика, через дії якого у ДТП постраждали двоє молодих людей | Події

У результаті аварії, яка, нагадаємо, сталася 14 квітня цього року у селі Банилів-Підгірний, тілесні ушкодження отримали 17-річний водій мототранспорту та його 20-річна пасажирка. Поліцейські скерували обвинувальний акт відносно винуватця до суду для розгляду.

Проводячи досудове розслідування, співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області встановили, що того дня 29-річний водій автомобіля «Volkswagen Golf», рухаючись по вулиці Головній в селі Банилів-Підгірний, не врахував дорожньої обстановки, об’їжджаючи вибоїни на дорозі, виїхав на зустрічну смуху руху та допустив зіткнення із мотоциклом «Viper», під керуванням 17-річного місцевого жителя. Кермувальник автомобіля втік з місця події, не надавши медичної допомоги травмованим.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди неповнолітній водій та 20-річна пасажирка мотоцикла отримали тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілих до лікарні.

Відповідно до висновків судово-медичних експертиз хлопцю спричинено травми середнього ступеня тяжкості, а дівчині – тяжкі тілесні ушкодження.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону завершили досудове розслідування, матеріали якого з обвинувальним актом скерували до суду.

За матеріалами поліції Чернівецької області

Источник