На Херсонщині чоловік вислухав вирок суду за вбивство літнього знайомого |

03.12.2021 23:00

Злочин був скоєний у грудні минулого року на території Каховського району в одному з сіл Костянтинівської територіальної громади.

Під час вечірнього застілля 36-річний місцевий житель побив обухом від сокири по голові свого 63-річного знайомого, до якого прийшов в гості. Від отриманих ушкоджень господар помер. Щоб приховати сліди злочину, зловмисник закопав сокиру у городі та втік.

Під час першочергових слідчих дій правоохоронці поспілкуватись з сусідами вбитого та з’ясували, що чоловік проживав один, але постійно вживав алкогольні напої зі своїм односельцем. Того дня сусіди чули, як чоловіки сварились.

Знайшли підозрюваного у підсобному приміщенні власної оселі, де він переховувався від поліцейських. Чоловік зізнався у вчиненні злочину та розповів, що під час вживання алкогольних напоїв між ним та знайомим виник конфлікт. Господар почав скандалити та кидатися на нього з ножем. Щоб захиститись, гість схопив сокиру та декілька разів вдарив нею знайомого по голові. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер.

Суд визнав чоловіка винним. За скоєний злочин підозрюваний отримав 8 років та 6 місяців позбавлення волі.

За матеріалами ВК ГУНП у Херсонській області

Источник