На Херсонщині двоє молодиків засуджені за цинічне та безжальне вбивство |

15.01.2022 12:00

Нагадаємо, злочин був скоєний влітку минулого року в смт. Нова Маячка.

У місцеву поліцію зателефонував житель села. Він розповів, що виявив в одній із будівель селища двох чоловіків з тілесними ушкодженнями, один з яких знаходився без ознак життя. В ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили обставини трагедії та затримали  двох місцевих жителів. Наразі суд відправив обох підозрюваних за грати.

На місці події поліцейські з’ясували, що потерпілими стали двоє місцевих мешканців, які ведуть антисоціальний спосіб життя віком 37 та 59 років. Попереднім висновком судово-медичного дослідження встановлено, що смерть загиблого 37-річного чоловіка настала в результаті травм внутрішніх органів. Іншого чоловіка також з тілесними ушкодженнями госпіталізували в лікарню м. Олешки.

Правоохоронці провели подвірний обхід та інші першочергові слідчо-розшукові заходи і встановили, що до скоєння злочину можуть бути причетні двоє 20-річних місцевих мешканців. За наявною інформацією напередодні ввечері хлопці зайшли до будинку, де перебували потерпілі, жорстко відлупцювали їх, після чого пішли по домівках.

Суд визнав молодиків винними в інкримінованому їм злочині та обрав покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

За матеріалами ВК ГУНП у Херсонській області

Источник