На Хмельниччині 58-річного чоловіка знайшли мертвим у дворі будинку |

04.12.2021 10:00

Злочин був скоєний близько 13:30 години в смт. Смотрич, що на Дунаєвеччині. На лінію «102» надійшло повідомлення від фельдшера бригади екстреної медичної допомоги про те, що по вулиці Енгельса на подвір’ї одного з домогосподарств виявлено тіло місцевого жителя із тілесними ушкодженнями.

На місце події негайно направився патрульний екіпаж поліції Дунаєвеччини. Прибувши на виклик, поліцейські виявили тіло місцевого жителя з ознаками насильницької смерті. Односельці вказали, що до вчинення злочину може бути причетний господар будинку. Невдовзі патрульні його розшукали і затримали.

Слідчі встановили, що на подвір’ї власного будинку 46-річний господар на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин руками та ногами безжально побив 58-річного односельчанина. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події.

За даним фактом слідчі Кам’янець-Подільського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження. Зловмисника затримали. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу та оголошення підозри.

За матеріалами ВК ГУНП у Хмельницькій області

Источник