На Хмельниччині сяде на лаву підсудних кримінальне тріо наркодилерів. ФОТО | Події

Прокурорами Хмельницької обласної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 3 членів організованої групи за фактами незаконного придбання, зберігання, перевезення, пересилання з метою збуту та збуту психотропних речовин та наркотичних засобів.

У грудні 2021 року 24-річний житель Шепетівського району організував та очолив організовану групу, яка займалась збутом особливо небезпечного наркотичного засобу канабіс, психотропної речовини амфетамін та особливо небезпечної психотропної речовини PVP.

До її складу він залучив двох знайомих.

За результатами проведення обшуків за місцем проживання фігурантів кримінального провадження вилучено психотропні та наркотичні речовини в особливо великих розмірах, орієнтовною вартістю за цінами чорного ринку — 200 тис гривень, які вони фасували по дозах і продавали через Телеграм-канал.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчим управлінням ГУНП в Хмельницькій області за оперативного супроводу працівників управління боротьби із наркозлочинністю в області ДБН НП України.

Санкція ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

За матеріалами Хмельницької обласної прокуратури

Источник