На Житомирщині чоловік зарізав літнього односельця під час сварки |

29.12.2021 01:00

Повідомлення до поліції надійшло близько 23:25. На місці події працювали слідчо-оперативні групи Головного управління Національної поліції області та відділення поліції у смт Ємільчиному.

В одній з кімнат приватного будинку знаходилось тіло 71-річного господаря. Під час огляду у нього виявили травму голови, відтак було призначено судово-медичну експертизу причин смерті чоловіка.

Тим часом поліцейські розпочали першочергові заходи для встановлення всіх обставин події та осіб, причетних до неї.

Оперативники Управління карного  розшуку ГУНП спільно з місцевими поліцейськими зібрали інформацію про ймовірну причетність до злочину 37-річного жителя смт Ємільчиного. Чоловіка затримали.

Попередньо, увечері 25 грудня він прийшов додому до односельця, де у них виник конфлікт. Під час з’ясування стосунків він завдав господареві кілька ударів ножем, від чого той помер.

Затриманому слідчі оголосили про. Нині триває подальше досудове розслідування. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Законодавством умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років.

За матеріалами ВК ГУНП у Житомирській області

Источник