На Житомирщині чоловік безжально вбив 33-річну співмешканку, за і був затриманий. ФОТО | Події

Повідомлення про виявлення 33-річної жінки без ознак життя у селі Студениці надійшло до поліції вночі 10 липня. Оперативники кримінальної поліції того ж дня встановили та затримали причетного до її смерті.

Тіло загиблої знаходилось у приватному будинку, де вона проживала з сім’єю. Під час огляду поліцейські виявили тілесні ушкодження, що свідчили про ймовірно насильницький характер смерті, — повідомив начальник відділу поліції №1 Житомирського райуправління Станіслав Морозов. — Під час експертизи було встановлено, що причиною смерті жінки стали численні переломи, пошкодження внутрішніх органів з масивною внутрішньою кровотечею.

Співробітники кримінальної поліції відділу №1 спільно з колегами з Управління карного розшуку ГУНП в області встановили можливих свідків діяння та причетного до правопорушення.

Попередньо з’ясовано, що напередодні між жінкою та її 41-річним співмешканцем виник конфлікт, у ході якого він завдав їй смертельних травм. Після цього чоловік пішов до батька та розповів, що співмешканка начебто померла. Тож старший чоловік повідомив про подію поліцейським.

Слідчі відділу поліції №1 затримали причетного чоловіка. Йому повідомили про підозру. Правоохоронці клопотатимуть про обрання фігуранту запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Згідно з чинним законодавством за таке діяння передбачене ув’язнення від 7 до 15 років.

Цивільне подружжя виховувало 8-річну дочку. Зважаючи на обставини, дитину тимчасово помістили до лікувального закладу. Надалі соціальні служби подбають, аби було визначено опікунів для дівчинки.

За матеріалами поліції Житомирської області

Источник