На Житомирщині судитимуть дилера, який влаштував «наркокрамницю» у власному будинку. ФОТО | Події

Прокурори Житомирської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно місцевого жителя за фактом незаконного придбання, зберігання без мети збуту та з метою збуту, а також незаконного збуту психотропної речовини та наркотичного засобу, вчиненого повторно.

Слідством установлено, що злочин у сфері наркотичних засобів, з метою особистого збагачення, скоїв 41-річний мешканець Житомира.

Обвинувачений торгував психотропною речовиною та наркотичними засобами безпосередньо у будинку, де він  проживав разом із співмешканкою та її малолітньою дитиною. Клієнти приходили до нього додому, купували «товар» та відразу розраховувалися готівкою. Правоохоронцями задокументовано дев’ять фактів збуту наркотичних засобів.

Під час обшуку за місцем проживання фігуранта провадження вилучено згортки з наркотичними засобами та психотропними речовинами, а також майже півмільйона гривень готівки.     Експертиза встановила, що вилучені речовини – канабіс та амфетамін.

Наразі обвинуваченому обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Досудове розслідування проводило Житомирське райуправління поліції.

За скоєні злочині, обвинуваченому може бути призначено покарання від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За матеріалами Житомирської обласної прокуратури

Источник