На Луганщині із Сєвєродонецької лікарні загарбники вивезли все обладнання — Події

На Луганщині із Сєвєродонецької лікарні загарбники вивезли все обладнання - Події

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На тимчасово захоплених територіях Луганщини російські загарбники все частіше розміщують військових у школах та медичних закладах, водночас із Сєвєродонецької лікарні вони вивезли все обладнання. Про це повідомляє Луганська ОВА у Телеграмі.

— На тимчасово окупованих територіях росіяни все частіше використовують приміщення та територію релігійних організацій, навчальних закладів та закладів охорони здоров’я для розміщення військовослужбовців та техніки. Вогневі позиції мінометів та артилерії також облаштовують поблизу, таким чином прикриваючись населенням та працівниками цих установ, — розповіли в обладміністрації.

Водночас із лікарні у Сєвєродонецьку вони вивезли практично все сучасне обладнання, залишивши медичних працівників, які погодилися співпрацювати з окупантами, фактично наодинці із засобами надання первинної допомоги. Водночас в ОВА вважають, що це добрий знак — адже ворог побоюється наближення ЗСУ.

Українські військові продовжують знищувати російських окупантів на всіх напрямках фронту. Бійці ЗСУ 11 листопада успішно зупинили атаки ворога в районах атаки 14 населених пунктів. у Харківській, Луганській та Донецькій областях.

Джерело