На Луганщині партизани підірвали залізничне полотно — Події

На Луганщині партизани підірвали залізничне полотно - Події

Фото: t.me/serhiy_hayday

У п’ятницю ввечері біля окупованого міста Щастя Луганської області партизани знищили залізничне полотно, яке росіяни використали для транспортування військової техніки, особового складу та боєкомплекту. Про це повідомив голова Луганської ОВ Сергій Гайдай у Telegram.

— Луганські партизани – сила. Увечері 6 січня біля Щастя за допомогою саморобного вибухового пристрою знищено залізничне полотно сполучення «м. Луганськ – с. Лантратівка». Попередньо встановлено, що зазначене залізничне сполучення використовується росіянами для транспортування військової техніки, особового складу та БК. Крім того, у зворотному напрямку росіяни вивозять цим шляхом українське зерно на територію РФ, – розповів він.

Гайдай додав, що у своїх ЗМІ росіяни самі зізнаються, що лише зі Старобільського елеватора викрали понад 1000 тонн зерна. Проте партизани максимально ускладнюють життя загарбникам на окупованих територіях. У зв’язку з цим росіяни посилили перевірки місцевого населення у Старобільську Луганської області. Російські окупанти підозрюють, що люди допомагають ЗСУ.

Джерело