На Одещині затримали злочинне угрупування причетне до численних квартирних крадіжок. ВІДЕО |

10.12.2021 08:00

             Правопорушники, вихідці із Закавказзя віком від 29-ти до 38-ми років, неодноразово притягувалися правоохоронцями до відповідальності за пограбування, квартирні крадіжки та інші майнові, тяжкі та особливо тяжкі злочини. Нині їх підозрюють у причетності до ряду крадіжок з помешкань жителів Одеси та Одеської області.

 

             Останні кілька місяців іноземці промишляли на Одещині тим, що проникали до чужих осель і наживалися на цінних речах, які виносили. Поліцейські неодноразово викривали і затримували зловмисників, але кожного разу вони виходили з-під варти, сплативши невелику заставу. І, звісно ж, продовжували обкрадати людей.

             Поліцейські знову вийшли на слід злочинної групи і затримали всіх її учасників, не давши втекти з Одеси після скоєння чергового злочину. В автомобілі правопорушників виявили чуже майно, викрутки та інше устаткування для злому вікон і дверей.

 

             Лідера злочинної групи через його інвалідність помістили під цілодобовий домашній арешт. Після клопотання слідчих про обрання іншим чотирьом затриманим запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, аби унеможливити продовження злочинної діяльності, Біляївський окружний суд обрав зловмисникам запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави в розмірі 794500 гривень, що є в рази вищою за попередні.

Источник