На Вінниччині знайдено водія-втікача з місця ДТП, внаслідок якої одна жінка загинула та ще одна травмована | Події

Аварія сталась днями при в’їзді в с. Кліщів Вінницького району. Попередньо правоохоронці з’ясували, що близько 19:30 57-річний місцевий житель, перебуваючи за кермом автомобіля Mercedes, скоїв наїзд на скутер, що рухався попереду, та поїхав з місця аварії.

Внаслідок ДТП травмувань зазнали дві жінки 29 і 38 років. Потерпілі були госпіталізовані. На жаль, керманичка скутера від отриманих тілесних ушкоджень померла в лікарні. Її пасажирка з отриманими тілесними ушкодженнями перебуває у медичному закладі.

Отримавши повідомлення про правопорушення, для розшуку транспортного засобу та водія були орієнтовні наряди місцевої поліції. Автомобіль поліцейські знайшли майже одразу — на території місцевої ферми, неподалік домогосподарства чоловіка, місцезнаходження водія встановили на ранок. У керманича відібрані зразки крові для проведення токсикологічної експертизи.

За фактом аварії слідчі проводять розслідування кримінального провадження одразу за двома статтями Кримінального кодексу України. Санкції статей передбачають покарання до восьми років ув’язнення з трирічним позбавленням права керувати транспортними засобами.

Готуються матеріали для повідомлення водієві про підозру. Слідчі клопотатимуть у суді про обрання чоловіку запобіжного заходу у вигляді безальтернативного тримання під вартою.

За матеріалами поліції Вінницької області

Источник