На Закарпатті легковик під час обгону фури на смерть збив необачного пішохода. ФОТО | Події

Вчора, 13 вересня, близько 21:45 до поліції надійшло повідомлення про наїзд на пішохода по вулиці Об’їзній в місті Хуст.

За викликом одразу виїхала слідчо-оперативна група місцевого управління поліції та слідчі ГУНП в Закарпатській області. На місці події поліцейські виявили 40-річного жителя села Копашнево Хустського району без ознак життя.

Правоохоронці провели всі необхідні першочергові слідчі дії та встановили обставини, за яких сталася аварія. Відомо, що 21-річний водій автомобіля «Skoda Octavia», здійснюючи обгін вантажного автомобіля «МАН», на зустрічній смузі руху наїхав на пішохода. За попередніми даними останній раптово вибіг на проїжджу частину дороги.

Від удару потерпілого відкинуло під колеса вантажного автомобіля, що рухався позаду. Водій вантажівки одразу викликав на допомогу медиків та поліцію. Однак, від отриманих травм чоловік помер на місці аварії.

Кермувальників обох транспортних засобів поліцейські освідчили. За кермом чоловіки перебували тверезі. 

За фактом порушення правил дорожнього руху, що призвели до смерті потерпілого слідчі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області відкрили кримінальне провадження.

Автомобілі учасників аварії вилучили та помістили на арештмайданчик. У справі буде проведено ряд експертних досліджень, для встановлення об’єктивних обставин ДТП.

За матеріалами поліції Закарпатської області

Источник