Одеська поліція затримала адміністраторку борделю, який працював у готелі. ФОТО | Події

06.02.2022 22:00

Зловмисниця працювала адміністраторкою у місці розпусти, розташованому у винайманому приміщенні готелю на вулиці Середньофонтанскій. До «роботи» вона втягувала жінок, що потрапили у складне матеріальне становище.

Як найманок, так і клієнтів вона знаходила завдяки оголошенням на інтернет-ресурсах. Година інтимних послуг коштувала від 1 200 до 2 000 гривень, з яких 50% жінки віддавали сутенерці.

Викрили незаконний бізнес працівники Управління міграційної поліції Одещини та Управління карного розшуку області. Під час санкціонованих обшуків, які проводили працівники Слідчого управління ГУНП в Одеській області за силової підтримки батальйону поліції особливого призначення, з борделю та квартири, в якій підозрювана тимчасово проживала, вилучили телефони, ноутбуки, банківські картки, гроші і флеш-накопичувачі та інші речові докази.

За результатами досудового розслідування слідчі поліції оголосили фігурантці підозру. Відповідна стаття передбачає від чотирьох до семи років позбавлення волі.

Наразі вирішується питання про обрання зловмисниці запобіжного заходу. Також правоохоронці встановлюють інших осіб, які можуть бути причетні до її протиправної діяльності.

За матеріалами ВК ГУНП в Одеській області

Источник