Під Києвом знайшли тіло 4-річного Сашка, який зник під час евакуації на човні — Події

Під Києвом знайшли тіло 4-річного Сашка, який зник під час евакуації на човні - Події

Фото: instagram.com/shine4.me/

Чотирирічного киянина Сашка, якого шукали майже місяць, знайшли мертвим. Дитина знаходилася на евакуаційному човні, який перекинувся на річці Дніпро. Про це повідомила мати хлопчика Ганна Яхно у своєму Інстаграмі.

– Сьогодні ми знайшли тіло Сашеньки. Я дякую кожному, хто вірив, хто допомагав у пошуках, дякую кожному за ваші молитви і віру, дякую за підтримку. Завдяки Вам, мій синочок зустрівся зі мною. Сашенько, наш маленький янгол уже на небесах! Сьогодні його душа знайшла спокій…, — написала мама загиблої дитини.

Йдеться про трагедію, яка сталася 10 березня. Вісім людей у Вишгородському районі Київської області намагалися переправитися річкою Дніпро на човні, оскільки дороги з цього району були заблоковані російськими окупантами. Серед пасажирів були 4-річний Сашко та його бабуся. Під час евакуації човен із людьми перекинувся.

11 березня стало відомо про те, що знайдено тіло бабусі Сашка — на прохання сім’ї її поховали місцеві жителі. Пошуки хлопчика розпочалися того ж дня, до нього приєдналися небайдужі українці, волонтери та екстрені служби. Мама хлопчика говорила, що Сашко був єдиним у човні, на кому був рятувальний жилет. Попри це вижити дитині не вдалося.

Джерело