Поліція Буковини встановлює обставини кількох ДТП, які сталися минулих вихідних. ФОТО | Події

22 жовтня у Вижницькому районі внаслідок зіткнення двох автомобілів травмувався один з водіїв. Ще дві дорожньо-транспортні пригоди сталися у Чернівцях та в селі Спаська, в результаті яких постраждали троє пішоходів. Також 23 жовтня в селі Банилів, кермувальник автомобіля «Peugeot» допустив зіткнення з вказівним знаком. Травмованого чоловіка без свідомості госпіталізували до лікарні. За цими фактами слідчі поліції розпочали кримінальні провадження.

На вулиці Центральній села Слобода-Банилів Вижницького району, 50-річний водій автомобіля «Renault Clio» не впорався з керуванням та допустив зіткнення з авто «Mercedes-Benz», під керуванням 34-річного жителя села Банилів. Внаслідок аварії старший з водіїв отримав численні тілесні ушкодження. Травмованого чоловіка госпіталізували до медичної установи.

Також цього дня в селі Спаська Чернівецького району, невідомий на автомобілі іноземної реєстрації, здійснив наїзд на 46-річного пішохода та поїхав з місця події. В результаті ДТП потерпілого з переломом ноги доправили до лікарні. Працівники відділення № 1 (м. Сторожинець) Чернівецького РУП оперативно встановили особу водія причетного до вказаної аварії. Ним виявився 33-річний житель села Дубове. Правоохоронці вилучили у чоловіка автомобіль «Audi A6» та помістили на майданчик тимчасового тримання.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася 23 жовтня у Чернівцях. 25-річна жителька міста Івано-Франківськ, керуючи автівкою «Volkswagen Passat», допустила наїзд на двох неповнолітніх пішоходів. У результаті ДТП 12-річний та 9-річний чернівчанини отримали травми ніг. Обох потерпілих лікарі доставили до лікарні для надання відповідної медичної допомоги.

Цього ж дня в селі Банилів Вижницького району 27-річний житель села Коритне, перебуваючи за кермом автомобіля «Peugeot», не впорався з керуванням та зіткнувся з вказівником. Внаслідок аварії кермувальника без свідомості госпіталізували до Вижницької лікарні.

На місцях ДТП працювали слідчо-оперативні групи Вижницького районного відділу поліції, Чернівецького районного управління поліції та його відділення № 1 (м. Сторожинець).

За фактами автопригод слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування.

Правоохоронці закликають усіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватись правил безпеки на дорозі.

Источник