Поліція Вінниччини встановлює обставини одразу трьох ДТП за участю мотоциклістів. ФОТО | Події

Аварії сталися у Вінницькому районі та в обласному центрі. Внаслідок автопригод керманичі мототранспорту госпіталізовані до лікарень. За всіма фактами слідчі призначили проведення ряду експертиз та розпочали досудові розслідування.

Одна з автопригод сталась у Вінницькому районі. За попередньою інформацією слідства, водійка автомобіля Mercedes, виїжджаючи з другорядної дороги на головну не надала перевагу у русі мотоциклу марки Yamaha, яким керував 30-річний житель Хмельницької області. Внаслідок зіткнення мотоцикліст із травмами доставлений до медичного закладу.

Ще одна аварія трапилась в обласному центрі по вулиці Пирогова. Попередньо встановлено, що 22-річний водій двоколісного транспортного засобу марки Bajaj Dominar не впоравшись із керуванням допустив зіткнення з автомобілем Toyota під керуванням 26-річного жителя міста Хмільник, який рухався у попутному напрямку та виконував маневр розвороту. Внаслідок аварії керманич мотоцикла із тілесними ушкодженнями госпіталізований.

Того ж дня, у місті Вінниці по вул. Київській 67-річний водій автомобіля Volkswagen, виїжджаючи на головну дорогу з прилеглої території будинку не надав перевагу у русі мототранспорту марки Spark під керуванням 20-річного жителя Хмільницького району. У результаті ДТП керманич мототранспорту зазнав травмувань та був доставлений до лікарні.

Всі водії освідуванні, вони тверезі. Транспортні засоби поміщено на арештмайданчики.

За даними фактами проводиться досудове розслідування.

Остаточні причини аварій будуть встановлені після проведення слідчих дій.

За матеріалами поліції Вінницької області

Источник