Поліція Вінниччини встановлює обставини смертельних ДТП у двох районах області. ФОТО | Події

Аварії стались у Гайсинському та Вінницькому районах. Для встановлення усіх обставин дорожньо-транспортних пригод слідчі призначили ряд експертиз та проводять досудові розслідування.

Неподалік с. Краснопілка Гайсинського району водій автомобіля Renault, 48-річний житель Волинської області, за попередньою інформацією слідства, не впорався із керуванням, допустив з’їзд транспортного засобу за межі проїжджої частини дороги, де в’їхав у дерево. Внаслідок ДТП 15-річна пасажирка авто загинула на місці, а керманич госпіталізований.

Близько 07:30 водій Citroen скоїв наїзд на велосипедиста. Попередньо встановлено, що 51-річний мешканець м. Тульчин, керуючи мікроавтобусом, рухаючись лівою смугою руху автодороги в межах селища Стрижавка у напрямку м. Вінниця, допустив наїзд на 70-річного місцевого жителя, який на велосипеді перетинав проїжджу частину дороги зліва на право по ходу руху автомобіля. В результаті дорожньо-транспортної пригоди велосипедист загинув.

Автомобілі поміщені на арештмайданчики. У водія Renault відібрані зразки крові для проведення токсикологічної експертизи, керманич Citroen освідуваний – він тверезий.

За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

За матеріалами поліції Вінницької області

Источник