Полтавський суд засудив українку до 3 років умовно за продаж «нюдсів» у соцмережах — Події

Полтавський суд засудив українку до 3 років умовно за продаж "нюдсів" у соцмережах - Події

Жовтневий районний суд Полтави ухвалив вирок харків’янці, яка продавала у соціальних мережах свої еротичні фотографії та відео. Дівчину призначили покарання у вигляді 3-х років умовного позбавлення волі. Рішення опубліковано у Єдиному судовому реєстрі.

— Дар’я Х. завела в Telegram кілька закритих каналів, де публікувала свої інтимні фотографії та відеозаписи – «нюдси». На своїй сторінці в Instargam вона розмістила посилання ще на один Telegram-канал, де повідомляла передплатникам про вартість доступу до каналів з еротичним контентом. Бажаючі подивитися на зображення тіла дівчата мали перераховувати кошти їй на картку Монобанку, — йдеться у документі.

У ході розслідування правоохоронцям вдалося встановити 8 епізодів виготовлення підозрюваної еротичних медіа та 6 епізодів оплати за них.

– Фотографувала Дарина Х. на камеру свого iPhone 11. Доступ обійшовся від 300 до 500 грн. За півроку, з травня по жовтень 2021 року, дівчина заробила таким чином щонайменше 3000 грн. Під час обшуків у квартирі дівчата силовики вилучили чорну маску, шкіряну червону батіг з дерев’яною ручкою, червоний шар з червоним шкіряним ременем, два фалоімітатори, анальну пробку, три картки Монобанку та Приватбанку, iPhone 11 та смартфон Redmi Note 8, — зазначено у матеріалі.

Згідно з документом, у ході судового процесу харків’янка визнала свою провину та підтвердила версію слідству. Вивчивши докази у справі та всі матеріали, суд визнав дівчину винною у виготовленні та збуті порнографічних матеріалів, призначивши їй покарання у вигляді 3 років позбавлення волі з випробувальним строком на 1 рік. Також її зобов’язали відшкодувати державі витрати на залучення експерта, який аналізував його фото та відео у розмірі 12 356 грн.

Джерело