Потужні вибухи у Львові, Вінниці, під Дніпром та у Києві: що відомо — Події

Потужні вибухи у Львові, Вінниці, під Дніпром та у Києві: що відомо - Події

Фото: t.meМаксим Козицький

Увечері 3 травня у низці областей України прогриміли вибухи внаслідок масової ракетної атаки російських окупантів. Попередньо відомо, що атаку зазнали наступні регіони: Львів, Тернопільська область, Дніпро (область), Кіровоградська область, Одеса (поки не підтверджується), Вінниця, Київ. Частина вибухів – результат успішної роботи української ППО, частина – «прильоти».

Станом на 21:00 повітряна тривога триває майже три години по всій країні.

Мер Львова Андрій Садовий повідомив про вибухи у місті та про те, що в частині районів зникла електрика. Повідомляється, що внаслідок ракетної атаки пошкоджено дві електропідстанції. В УЗ попередили, що у зв’язку з ворожими обстрілами залізничних підстанцій низка поїздів Укрзалізниці слідуватимуть із затримкою.

– Зокрема, затримано поїзди на під’їзді до Львова, інформація оновлюється, стежте за офіційними повідомленнями та не залишайте притулку під час сигналу тривоги, – просять залізничники.

На Дніпропетровщині очевидці повідомляють про чотири вибухи — є ракети, збиті ППО, але є і «прильоти». Офіційних подробиць не було.

Потужні вибухи у Львові, Вінниці, під Дніпром та у Києві: що відомо - Події

Потужні вибухи у Львові, Вінниці, під Дніпром та у Києві: що відомо - Події

Міський голова Долинської громади на Кіровоградщині Євген Звіздовський підтвердив «приліт» ракет окупантів.

Дві крилаті ракети, які летіли на Вінницю, за інформацією Антона Геращенка, було збито ППО. Ще одну крилату ракету українська ППО збила підлітом до Києва в районі Одеської траси, повідомив радник голови МВС.

Джерело