Просив маленьку дівчинку знімати для нього відверте відео — у Києві судитимуть молодика | Події

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Деснянської окружної прокуратури м. Києва скеровано до Деснянського районного суду міста Києва обвинувальний акт відносно 24-річного уродженця Рівненської області. Його обвинувачують у вчиненні розпусних дій щодо малолітньої дівчинки, примушуванні її до участі у створенні дитячої порнографії та зберіганні дитячої порнографії.

Досудовим розслідування встановлено, що в серпні 2023 року обвинувачений через тelegram почав спілкуватися з 8-річною дівчиною з метою задоволення своєї статевої пристрасті.

Чоловік, користуючись наївністю та довірливістю дитини, просив її знімати відверті фото та відео та надсилати йому. При цьому обвинувачений виступав режисером таких зйомок, розповідаючи дитині що і як робити. Згодом дівчинка розповіла про це мамі, яка продовжила спілкування від імені дитини аби зрозуміти мотиви чоловіка та викрити його. Вважаючи, що і далі спілкується з дівчинкою, обвинувачений просив її надіслати ще відео і розповідав як це зробити так, щоб ні про що не дізналися батьки. Далі жінка звернулась до поліції.

Під час огляду телефону обвинуваченого у ньому знайшли фото та відео, що є дитячою порнографією.

Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

За матеріалами Київської міської прокуратури

Источник