Росія має знищити Україну повністю, заявляють окупанти РФ, — перехоплення СБУ — Події

Росія має знищити Україну повністю, заявляють окупанти РФ, - перехоплення СБУ - Події

Фото: ssu.gov.ua відеоекран

Російські окупанти продовжують демонструвати свою справжню особу у розмовах з рідними, які стають надбанням громадськості завдяки спецслужбам. Поки російська пропаганда надривається, що РФ «звільняє» Україну від всемогутніх місцевих «нацистів», самі загарбники набирають прихильників нацизму до своїх лав.

Наприклад, контрактник із російської глибинки Іван Клименко не лише позує у соцмережах в одязі з нацистською символікою, а й висловлює готовність на ділі застосувати нацистські принципи – знищувати в Україні мирних людей за національною ознакою. Про це свідчить опублікований 29 квітня перехоплення СБУ, на якому Клименко розмовляє зі своєю матір’ю.

– Нам треба всіх вбивати: і дітей, і жінок. Усіх поспіль. Всю Україну треба витравити просто, аж до Львова. Щоб цієї країни не було на карті. Потрібно їх з лиця землі стерти, – каже окупант.

У СБУ наголосили, що солдат має кілька акаунтів у соціальних мережах, частина з них підписана фейковими іменами, щоб «не світитися».

Серед опублікованих фотографій – його зображення у військовій формі та фото з нацистською символікою.

Він служить у Другій гвардійській Таманській мотострілецькій дивізії, що вважається елітою збройних сил РФ. За «бойові успіхи» у гарячих точках цей підрозділ завжди брало участь у військових парадах у Москві.

Росія має знищити Україну повністю, заявляють окупанти РФ, - перехоплення СБУ - Події

Джерело