Росіяни обстріляли мирних харків’ян, є загиблі — Події

Росіяни обстріляли мирних харків'ян, є загиблі - Події

Жертвами масованого обстрілу в Харкові стали щонайменше троє людей. Ще шестеро людей отримали поранення. Про це повідомив голова обласної державної адміністрації Олег Синєгубов у своєму телеграм-каналі.

– Сьогодні російські загарбники продовжили масовані обстріли Харкова та населених пунктів Харківщини. Ворог не здатний подолати опір наших захисників. Натомість окупанти влаштували справжній терор проти мирного населення, обстрілюючи беззбройних людей, — повідомив Синєгубов.

За його словами, військові РФ відкривали вогонь по мирному населенню з артилерії у Харкові та кількох селах. В результаті загинули як мінімум 3 людини.

— Сьогодні з артилерії росіяни обстрілювали Харків та села Черкаська Лозова, Слатине Харківського району та Коробочкіно Чугуївського району. За попередньою інформацією, загинули щонайменше 3 особи. Ще як мінімум 6 людей зазнали поранень. Масштаб руйнувань та остаточна кількість постраждалих встановлюється, — наголосив він.

Також Синєгубов попередив місцевих жителів, що російські військові можуть продовжувати обстріл. Чиновник закликав людей не перебувати на вулицях і залишатися в укриттях.

Джерело