Російські окупанти виходять із Чернігівської області- Події

Російські окупанти виходять із Чернігівської області- Події

Фото: t.me/chernigivskaODA

На 37-ту добу війни в Україні російські окупанти йдуть із Чернігівщини. Усі громади області працюють над відновленням діяльності регіону, повідомив голова Чернігівської ОВ В’ячеслав Чаус.

— Навіщо він (ворог – ред.) це справді робить (виходить із регіону — ред.), одному йому відомо. Але я сподіваюся, що він іде назавжди. Навіть якщо йдеться, для перегрупування та повернення, то ми його чекатимемо з подвійною «привітністю», — наголосив Чаус.

За його словами, ЗСУ зараз займаються розмінуванням населених пунктів там, де стояв ворог і зачищають регіон «від москальської нечисті».

— Хочу звернутися до всіх жителів Чернігівської області, можливі авіаційні та ракетні удари по області. Цього ніхто не скасовував. Ворог може діяти будь-яким чином і таким. Тобто, вони долітають сьогодні до нас і дострілюють. Тому маю велике прохання: за наявності сигналу тривоги перебувати в об’єктах укриття. Нам ще рано розслаблятися, — наголосив голова області.

Чаус додав, що в українців залишилося «дуже багато роботи, і у нас ще війна». Ворог продовжує перебувати на нашій землі – як на Чернігівській, так і на українській.

Раніше про звільнення території від рашистів заявив мер Броварів Ігор Сапожко. За його словами, ЗСУ переходять до зачистки населених пунктів.

Джерело