Російський снайпер убив волонтера, який вивозив людей із Херсонщини — Події

Російський снайпер убив волонтера, який вивозив людей із Херсонщини - Події

Фото: facebook.com/ivan.bebko.73

Між Херсонською та Миколаївською областями російські окупанти вбили волонтера Антона Кушніра, який доставляв на тимчасову окуповану територію гуманітарну допомогу та допомагав вивозити звідти людей. Про це повідомив у своєму Фейсбуці депутат Херсонської міської ради Іван Бебко.

— Вчора, між Херсоном та Миколаєвом добре бачив російський снайпер, пострілом у голову, підступно вбив Антона Кушніра: Антон їхав першим, близько 13.00, біла машина, водій та дві жінки з дітьми в машині, позаду їде мікроавтобус, повний людей… Не стало мого партнера, друга, фактично члена моєї родини Антона Кушніра!, – написав Бебко.

За його словами, після поїздки волонтер збирався до дружини Людмили, яка чекала на нього в Херсоні. У загиблого також залишилося четверо дітей – вони зараз перебувають за кордоном.

– Це була його чергова, далеко не перша поїздка до Миколаєва. За ці 80 днів Антон вивіз десятки людей і по дорозі назад завіз тонни гуми допомоги херсонцям з волонтерського складу в Миколаєві.

Як зазначив депутат, загиблий був громадянином Росії, родом він із Хабаровська, але тривалий час проживав в Україні. Політик наголосив, що Кушнір створив у нашій країні низку підприємств, тут створив сім’ю, але українське громадянство так і не змогло отримати.

Джерело