Росія випустила дві ракети по Одесі з території Криму — Події

Росія випустила дві ракети по Одесі з території Криму - Події

Росія завдала ракетного удару по Одеському району Одеси з території окупованого Криму. Влучено в кар’єр, горить суха трава Інформація щодо поранених уточнюється. Про це повідомила міська адміністрація та оперативне командування «Південь».

— Одещину атаковано 2 ракетами типу «Іскандер», випущеними з тимчасово окупованого Криму. Від розриву ракет в повітрі по території Одеського району розлетілися так звані теплові ловушки. Вони схожі на снаряд, що не розірвався, або мають форму дротика з помаранчевим хвостом. Це досить небезпечна річ, оскільки має високу температуру горіння, може спричинити масштабні опіки. Кілька таких ловушок спричинили загоряння сухої трави. Рятувальні служби оперативно реагують, ліквідуючи пожежі, — сказано у повідомленні «ОК» Південь.

Раніше в «ОК Південь» повідомляли, що у Чорному морі перебувають чотири ракетних та чотири десантних кораблі РФ, на їх борту 32 ракети типу «Калібр». Росіяни збільшили кількість бойових кораблів до 14, які маневрують вздовж узбережжя Криму.

Джерело