Росіяни випустили сотні снарядів по Херсонщині — загинули троє людей — Події

Росіяни випустили сотні снарядів по Херсонщині - загинули троє людей - Події

Фото: t.me/pavlokyrylenko_donoda

Війська Росії протягом останньої доби 71 раз обстріляли Херсонську область внаслідок чого загинули троє мирних громадян. Ще п’ятеро отримали поранення. Про це повідомляє прес-служба обласної військової адміністрації.

– Російські загарбники 71 раз обстріляли населені пункти Херсона. Загалом випустили 335 снарядів. Ворог відкривав вогонь з мінометів, РСЗВ, артилерії, танків та БПЛА. армія Росії 4 рази била по житлових кварталах Херсона. Ворожі снаряди пошкодили приватні та багатоквартирні будинки, — йдеться у повідомленні.

У Миколаївській області на ворожі обстріли зазнала акваторія Очаківської громади та населені пункти Куцурубської громади. За даними голови ОДА Віталія Кіма, пошкодження зазнали адмінбудівля, житлові будинки, господарські будівлі.

На Донеччині тричі за ніч росіяни обстріляли Курахове з артилерії та касетних боєприпасів. Про це повідомив голова ОДА Павло Кириленко. Під обстріл потрапили центр міста, околиці та промзона – пошкоджено 14 багатоповерхівок та лінії електропередачі. Також противник накрив «Градами» Авдіївку. Удари припали до житлових будинків.

Джерело