Росіяни заарештовують мешканців Запорізької області, щоб змусити їх воювати — Події

Росіяни заарештовують мешканців Запорізької області, щоб змусити їх воювати - Події

Фото: t.me/DIUkraine

Російські військові затримували чоловіків на окупованій території Запорізької області. Окупанти шляхом загроз змушують їх воювати за РФ. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

— Російські окупанти намагаються заарештувати якнайбільше чоловіків на ТОТ Запорізької області, щоб потім тиснути на них з метою мобілізації до лав російських окупаційних військ, — повідомили в ЦНС. — Чоловіків на тимчасово окупованих територіях заарештовують із найменшого приводу, зокрема, за порушення комендантської години, встановленої окупаційною адміністрацією.

Після арешту затриманих відвозять до одного з польових таборів, де на них уже чекають завезені з РФ ув’язнені, які погодилися воювати на боці Росії. Злочинці чинять тиск на затриманих, схиляючи їх до служби в окупаційній армії, додали в Центрі національного спротиву.

Раніше стало відомо, що на тимчасово захопленій Херсонщині російські окупанти обмежують доступ громадянського населення до мобільного зв’язку. Окупанти демонтують обладнання підстанцій та ретрансляційних веж. Крім того, обмежують переміщення місцевих жителів до районів із стійким стільниковим зв’язком

Джерело