Росіяни заборонили у Маріуполі масові заходи на новорічні свята — Події

Росіяни заборонили у Маріуполі масові заходи на новорічні свята - Події

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Російські окупанти заборонили проводити у тимчасово захопленому Маріуполі будь-які масові заходи на час новорічних свят.
Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram.

– На період новорічних свят окупанти заборонили збиратися разом у кількості понад 50 осіб, включаючи святкування у кафе та ресторанах, – написав він. — При цьому незрозуміло, як у такому разі загарбники коригуватимуть черги до польових кухонь, банкоматів та окупаційних бюрократів, — додав Андрющенко.

Він додав, що більшість лівобережної частини міста залишилася без електрики. У Кальміуському районі немає води. Крім того, карта Маріуполя кардинально змінюється через демонтажні роботи, які проводять російські окупанти.

Він також повідомив, що кількість тих, хто виїжджає з Маріуполя, рятуючись від «холодомору», зростає. Так, черга на перетин кордону між Україною та Росією в Новоазовському районі сягає 32 кілометрів, а час очікування зростає до 24 годин.

Раніше Андющенко розповів, що загарбники розпочали остаточне знищення будівлі драмтеатру у Маріуполі. Це безперечна спроба приховати назавжди фізичні докази вбивства українців. При цьому росіяни навіть не приховують своїх намірів.

Джерело