Росіяни завдали ракетного удару по Покровську — Події

Росіяни завдали ракетного удару по Покровську - Події

Фото: Наслідки удару по Покровську. Фото: t.me/pavlokyrylenko_donoda/6738

Вранці у середу, 15 лютого, російські загарбники завдали удару по Покровську Донецької області. Про це повідомив голова ОВА Павло Кириленко.

За його словами, за попередньою інформацією, ворог застосував ракети. У результаті пошкодили багатоповерхівку і поранили щонайменше двох цивільних.

— Рятувальникам вдалося врятувати зі зруйнованого під’їзду двох людей. Наразі триває рятувальна операція, наслідки удару уточнюються, — сказав Кириленко.

Станом на 13:00 відомо про 12 поранених цивільних у Покровську. Ще щонайменше двоє людей перебувають під завалами, уточнив Павло Кириленко.

Також глава ОВА зазначив, що в місті розгорнуто оперативний штаб допомоги постраждалим.

— Мешканці, чиї  квартири зазнали руйнувань внаслідок обстрілу, будуть забезпечені тимчасовим житлом, одягом, харчуванням та усім необхідним. Крім того, надається психологічна та медична допомога усім, хто цього потребує, — сказав Кириленко.

За уточненою інформацією, росіяни завдали удару із РСЗВ Смерч.

Загалом за минулу добу, 14 лютого, ворог інтенсивно обстрілював Вугледар та околиці міста. А також завдавав поодинокі обстріли Мар’їнки, Красногорівки і Катеринівки Мар’їнської громади, околиць Курахівської громади та Авдіївки. Крім того, селище Веселе Очеретинської громади пізно ввечері росіяни обстріляли з танків.

У Бахмуті одна людина загинула, пошкоджено адмінбудівлю. Також є пошкодження будинків у Соледарській громаді.

А Часів Яр три години був під обстрілом із «Градів». Там пошкоджено щонайменше 12 будинків, підприємство, промзона і газогін. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Напередодні росіяни завдали два ракетні удари по Костянтинівці та Краматорську Донецької області. За попередніми даними, у Костянтинівці травми отримала одна цивільна особа, також пошкоджений Палац культури, у якому наразі працює Центр видачі гуманітарної допомоги. У Краматорську пошкодили приміщення медичного закладу.

Джерело