Розстріл колони з цивільними під Куп’янськом: кількість загиблих зросла до 25 — Події

Розстріл колони з цивільними під Куп'янськом: кількість загиблих зросла до 25 - Події

Фото: t.me/prokuratura_kharkiv

Кількість загиблих внаслідок розстрілу автоколони з цивільними людьми у Куп’янському районі Харківщини 25 вересня збільшилась до 25 осіб. Про це повідомляє обласна прокуратура в Telegram.

— Раніше повідомлялося, що в результаті обстрілу загинули 24 особи, серед яких вагітна жінка та 13 дітей. Під час додаткового огляду 12 жовтня фахівці виявили 25-ту жертву терору – 75-річну жінку. За попередньою інформацією, після розстрілу колони вона проповзла близько 200 метрів у напрямку Куп’янська-Вузлового та померла у посадці. Тіло загиблої було спрямоване на проведення судово-медичної експертизи, – розповіли у прокуратурі.

У відомстві зазначили, що розслідування триває, але роботу прокурорів і слідчих весь час було ускладнено постійними обстрілами з боку РФ. Правоохоронці вилучили фрагменти тіл жертв, які надалі через ДНК-експертизи будуть ідентифіковані. Це може спричинити збільшення жертв трагедії.

Наразі правоохоронці вилучають автомобілі для подальшого проведення відповідних комплексних судово-криміналістичних експертиз. Крім того, правоохоронці знайшли ймовірне місце-засідку, звідки росіяни обстріляли колону та документи ворожих солдатів та фрагменти їхньої форми.

Джерело