Сирена щогодини та три ракетні удари: доба антирекордів у Дніпрі, є постраждалий, — Валентин Резніченко — Події

Сирена щогодини та три ракетні удари: доба антирекордів у Дніпрі, є постраждалий, - Валентин Резніченко - Події

Фото: пресс-служба ДнепрОГА

Російські окупанти протягом ночі 10 квітня неодноразово обстрілювали Дніпропетровську область, внаслідок ракетних ударів пошкоджено об’єкти у Дніпрі, Павлоградському та Дніпровському районах. Про це у своєму телеграм-каналі повідомив голова Дніпропетровської ОВ Валентин Резніченко.

— Для нашої області це була доба антирекордів. Сирени практично щогодини. І, на жаль, є «прильоти» у різних районах, — написав Резніченко.

Він уточнив, що у Дніпрі внаслідок обстрілів було знищено інфраструктурний об’єкт. Пожежу на ньому рятувальники гасили кілька годин. Є один постраждалий.

У Павлоградському районі ракета потрапила у промисловий об’єкт. Зруйнувала приміщення та спровокувала спалах. Постраждалих нема.

У Дніпровському районі згоріла будівля фермерського господарства. На щастя, ніхто не постраждав.

Водночас, як зазначив губернатор, система ППО знищила над Дніпропетровщиною два ворожі безпілотники.

За даними Миколи Лукашука, голови Дніпропетровської обласної ради, картина нічних обстрілів має такий вигляд.

— Надскладна ніч із неодноразовими сигналами тривоги. Ворог ударив одразу кілька разів у різних куточках області. 7 прильотів до Дніпра вночі. Повністю зруйновано один об’єкт інфраструктури, співробітники ДСНС ліквідували пожежу. Одна людина постраждала. У Павлограді внаслідок ворожого ракетного обстрілу повністю зруйновано об’єкт інфраструктури. У Солонянській громаді у Дніпровському районі збили ракету. Уламки впали на дах будівлі фермерського господарства. Постраждалих нема. У Синельниківському районі збито ворожого безпілотника, — написав він.

 

Джерело