Три області частково залишаються без світла — Події

Три області частково залишаються без світла - Події

Фото: REUTERS/Clodagh Kilcoyne

​​«Укренерго» відновило живлення Хмельниччини після масованого ракетного удару Росії 22 жовтня. Про це у неділю повідомила пресслужба національної енергетичної компанії. 

Роботи для відновлення енергопостачання Рівненщини, Черкащини та на Волині тривають. Глава Волинської ОВА Юрій Погуляйко розповів у своєму телеграм-каналі, що частково без електропостачання залишаються Луцьк і Ковель.

З 12-ї дня диспетчерський центр “Укренерго” був змушений віддати команду на обмеження споживачів Києва, Київської області, Чернігівщини, Черкащини та Житомирщини. Про стабілізаційні відключення світла 23 жовтня попередили у КМДА, Київській обласній військовій адміністрації та глава Рівненської ОВА Віталій Коваль.

​​«Укренерго» закликало жителій України продовжувати свідомо зменшувати споживання електроенергії, особливо в пікові години – з 6:00 о 11:00 і з 17:00 до 23:00. Вдень не вмикати одночасно кілька потужних електроприладів. Користування пральними машинами, бойлерами, кондиціонерами та обігрівачами перенести на ніч.

Джерело