В Ізмаїлі злодюга за кілька хвилин жорстоко пограбував молоду жінку та дитину | Події

31-річний правопорушник вистежив потерпілих віком 22-х та 15-ти років перед початком комендантської години, коли вони поспішали додому. Спочатку чоловік вдарив жінку і відібрав у неї мобільний телефон, а за кілька хвилин в аналогічний спосіб пограбував дитину.

Про напад обидві потерпілі одразу сповістили в правоохоронні органи, надавши опис зловмисника, і поліцейські затримали його по гарячих слідах. Фігурантом виявився раніше судимий за майнові і наркозлочини місцевий житель, який знаходився під адміністративним наглядом. У правопорушника вилучили телефон і гроші дівчинки, другого ґаджета він встиг позбутися.

«На даний час потерпілі проходять судово-медичну експертизу для встановлення ступеня тяжкості спричинених їм тілесних ушкоджень. Чоловіку слідчі поліції оголосили підозру. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За пограбування зловмиснику загрожує від семи до десяти років позбавлення волі», — повідомив заступник начальника слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Ігор Мінчев.

За матеріалами поліції Одеської області

Источник