В Одесі вбив людину та втік на Закарпаття — поліція затримала 22-річного молодика | Події

З Одеси правопорушник втік на Закарпаття.

Подія сталася ввечері у приватному секторі Київського району міста, неподалік магазину, в який прямував 36-річний потерпілий. Дорогою до нього прискіпався незнайомець і нещадно побив.

Зловмисник з місця події втік, а випадкові перехожі викликали «швидку». Лікарі доставили постраждалого до медичного закладу з розривом селезінки та іншими травмами і сповістили про пацієнта поліцію.

Під час проведення слідчо-оперативних заходів оперативники Одеського районного управління поліції № 1 спільно з працівниками управління карного розшуку ГУНП в Одеській області встановили особу і адресу проживання правопорушника, яким виявився 22-річний місцевий житель. Щоб уникнути відповідальності, молодик втік на Закарпаття, де поліцейські його і розшукали.

З’ясувалося: фігурант побив незнайомця, бо той роздратував його своєю поведінкою.

«Наразі ми повідомили затриманому про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння. За нашим клопотанням суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі. Слідчі дії тривають під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури», — повідомив слідчий територіального підрозділу поліції Вадим Суботка.

За матеріалами поліції Одеської області

Источник