В Закарпатті розкрили підпал автомобіля місцевого журналіста. ВІДЕО |

09.12.2021 08:00

             Оперативники карного розшуку поліції Закарпаття спільно зі співробітниками СБУ встановили чоловіка, причетного до підпалу автомобілів місцевого журналіста. Підозрюваний – 33-річний раніше судимий закарпатець. Затриманому загрожує до 10-ти років позбавлення волі. Встановлюються мотиви і обставини вчинення правопорушення.

            Нагадаємо, 5 грудня, близько 5-ї години ранку, на Ужгородщині було здійснено умисний підпал двох автомобілів, що належали родині місцевого журналіста.  Правоохоронці провели оперативні заходи і встановили причетного до злочину чоловіка.  Під час допиту він пояснив, що мотивом вчинення підпалу стали боргові зобов’язання потерпілого.

           Слідчі поліції за процесуального керівництва прокуратури повідомили чоловікові про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст.194 Кримінального кодексу України, це — умисне знищення або пошкодження майна. 8 грудня,  до суду подане  клопотання про обрання фігурантові запобіжного заходу — тримання під вартою. За вчинене підозрюваному загрожує до 10-ти років позбавлення волі.

За матеріалами ВК ГУНП у Закарпатській області. 

Источник