Валентин Резніченко назвав ракетні обстріли області безцільною хренотінням: Чи ракети у них криві, чи блядь, вітром їх зносить — Події

Валентин Резніченко назвав ракетні обстріли області безцільною хренотінням: Чи ракети у них криві, чи блядь, вітром їх зносить - Події

Фото: прес-служба ДніпроОДА

Після дуже складних вихідних, коли Дніпропетровська область стала в Україні основною мішенню для ракетних ударів російських окупантів, регіон, можна сказати, «відпочиває» — прилетіло лише дві ракети, і ціль була обрана дивно. Про це губернатор Дніпропетровщини Валентин Резніченко написав у своєму телеграм-каналі, підбиваючи підсумки 12 квітня.

— Регулярні «прильоти» до нашої області назвали «ракетним терором». Звучить гордо, хоча мені це починає нагадувати якусь безцільну хренотень. Навіщо бити по напівзанедбаних фермах і неробочим нудьгуючим млинах — не знаю. Техніки військової там не було і немає. Ні всередині, ні зовні. Чи то ракети у них криві, чи то бл#дь, вітром їх зносить, чи карти старі (ймовірно, радянські).

Головне, іронічно зауважує голова Дніпропетровської ОДА, що місію зі всесвітньої популяризації українського млина виконано.

— Чекаємо на нову серію листівок. А поки що думаємо про хороше. Спимо міцно. PS На фото той самий «стратегічний» млин після сьогоднішнього «прильоту», — підбив підсумки дня Валентин Резніченко.

Валентин Резніченко назвав ракетні обстріли області безцільною хренотінням: Чи ракети у них криві, чи блядь, вітром їх зносить - Події

Валентин Резніченко назвав ракетні обстріли області безцільною хренотінням: Чи ракети у них криві, чи блядь, вітром їх зносить - Події

Раніше повідомлялося, що з двох крилатих ракет, якими атакували Дніпропетровщину 12 квітня, одну збили, а друга потрапила до занедбаного млина в Синельниківському районі — на кордоні Дніпропетровської, Донецької та Запорізької областей.

У той же час 9 і 10 квітня по регіону було завдано понад 10 ракетних ударів, і лише одна ворожа ракета, за відкритою статистикою, виявилася збитою. Під час цих атак було остаточно добито аеропорт Дніпра, були попадання й до інших інфраструктурних об’єктів. Російські окупанти полювали за переданими Словаччиною в Україну комплексами С-300 та прозвітували, що знищили всі пускові установки в ангарі на південній околиці Дніпра. Однак у Словаччині та Україні це повідомлення Міноборони РФ назвали фейком.

Оскільки на Дніпропетровщині 12 квітня виявилося легким днем, веселу посаду за підсумками доби написав і голова облради Микола Лукашук. Він закликав земляків не нарікати на погану погоду, а радіти дощу, бо він допомагає деморалізувати окупантів.

— Сьогодні почув безліч скарг на погану погоду. Якщо вас дійсно турбують такі дрібниці, подивіться на це з іншого боку. Через рясні дощі окупанти зараз сидять по коліно в болоті, деморалізовані, виснажені. Їхня техніка не може нормально пересуватися, літаки в повітря не піднімаються. А це дає нашим захисникам можливість ще краще підготуватися до можливої ескалації конфлікту та другого етапу війни, початок якого, за даними різних джерел, очікується найближчим часом, — написав він.

Раніше голова Луганської ОВ Сергій Гайдай теж радів дощу, пояснивши це тим, що негода зриває вже практично готовий наступ росіян на Луганщині.

 

Джерело