Війська РФ обстріляли з артилерії Харків, є поранені — Події

Війська РФ обстріляли з артилерії Харків, є поранені - Події

Фото: t.me/kharkivlife

Харків знову зазнав обстрілу — російські війська атакували два райони міста, внаслідок чого постраждали щонайменше троє людей. Про це повідомив голова обласної державної адміністрації Олег Синєгубов у своєму Телеграм-каналі.

— Окупанти завдали ударів по Шевченківському та Індустріальному районам. На місця виїхали бригади екстреної медичної допомоги. Є попередня інформація про трьох постраждалих. Максимально будьте в укриттях! Загроза залишається, – написав Синєгубов.

Мер Харкова Ігор Терехов уточнив, що ударів завдали росіяни по трьом районам. За його словами, вогонь супротивник вів із артилерії.

— Артилерійські парафії по Салтівському та Індустріальному районам. Під потужним обстрілом Павлове Поле у Шевченківському районі. Біля одного з ринків рятувальники зараз працюють над розмінуванням головки подарунка, що прилетів. Вже є інформація про трьох поранених на Павловому Полі. Усі госпіталізовані, з ними працюють лікарі, – написав він у своєму Телеграм-каналі.

Як зазначив Терехов, внаслідок обстрілу постраждав великий квадрат Павлова Поля. Там пошкодження отримали житлові будинки, навчальні заклади, а також надходить інформація про осколкові прильоти до квартир городян.

Джерело