У Британії розслідують загибель 14-річної українки, знайденої мертвою на пляжі — Події

У Британії розслідують загибель 14-річної українки, знайденої мертвою на пляжі - Події

Британські правоохоронці розпочали розслідування через загибель 14-річної громадянки України Альбіни Євко, чиє тіло знайшли на пляжі у графстві Девон. Про це повідомляє The Guardian.

У поліції заявили, що перевірили дані з камер спостереження та особистого телефону дівчини, також було проведено судово-медичну експертизу. Результати розслідування показали, що до смерті дівчини немає причетних «третіх осіб».

— Наше розслідування показує, що Альбіна дуже добре влаштувалася у Великій Британії після переїзду з України, їй подобалося жити біля моря та бути частиною нової родини. Вона мала добрих друзів як серед українців, так і серед росіян. У неї з’явилися хороші друзі — як українські, так і англійські, вона із задоволенням відвідувала школу і була дуже доброзичливо прийнята місцевою громадою, — розповів детектив поліції Беккі Девіс.

За його словами, наразі правоохоронці збирають докази, після чого справу передадуть коронеру для проведення подальшого розслідування.

Йдеться про 14-річну українку Альбіну Євко, яку знайшли мертвою на пляжі в районі Доуліша у графстві Девон. Дівчина переїхала до Британії із мамою після повномасштабного вторгнення Росії до України. У МЗС підтвердили факт трагедії та заявили, що українське посольство вже взаємодіє з британськими правоохоронцями для з’ясування всіх обставин.

Джерело