У Дніпрі потужний вибух у центрі міста відео — Події

У Дніпрі потужний вибух у центрі міста відео - Події

Фото: railwayz.info

Увечері 4 травняракетну атаку російських окупантів зазнав Дніпро, жителі Дніпра чули потужний вибух. Як повідомив мер міста Борис Філатов, удар припав по центру Дніпра. Поки подробиць немає, оскільки міська влада чекає на інформацію від військової адміністрації.

Пізніше глава УЗ Олександр Камишин уточнив, що був атакований залізничний об’єкт. Серед працівників «Укрзилізниці», за його даними, немає жертв.

Ступінь пошкоджень, як зазначив глава УЗ, оцінюватимуть після того, як у місті завершиться повітряна тривога.

Місцеві телеграм-канали повідомляють, що одна або кілька ракет на підльоті до Дніпра було збито ППО.

Також місцеві ЗМІ увечері повідомляли про вибухи у Черкасах та Запоріжжі. У Черкасах городяни чули щонайменше два вибухи. Голова Черкаської ОВ Ігор Табурець підбадьорив земляків, написавши, що у місті працює протиповітряна оборона – вибухи через це. Про влучення ракет у Черкасах по об’єктах поки не повідомляють. А з чим пов’язані вибухи в Запоріжжі поки невідомо, адже місцева влада не коментувала ситуацію.

Пізніше з’явилися повідомлення про вибухи в районі Броварів та Миколаєві. Про це повідомили мери — Ігор Сапожко та Олександр Сенкевич відповідно. Після 21:00 вибухи пролунали і в Одесі, попередньо спрацювала ППО.

3 травня російська армія завдала масовихракетних ударів по території України. Ракети потрапили в об’єкти залізничної інфраструктури у низці областей, зокрема Львівській, Дніпропетровській, Кіровоградській та Одеській. Також вчора окупанти вперше завдали ракетного удару по Закарпаттю. Загалом, за даними ЗСУ, з Каспійського регіону стратегічні бомбардувальники окупантів випустили 18 крилатих ракет

Джерело