У Дніпрі посадовцям-комунальникам міськради та підприємцям повідомлено про підозру у розтраті. ФОТО | Події

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури повідомлено про підозру двом керівникам комунального підприємства «Транспортна інфраструктура міста» Дніпровської міської ради та трьом підприємцям.

Їм інкримінують розтрату чужого майна в особливо великих розмірах та службове підроблення, вчинені за попередньою змовою групою осіб.

За даними слідства, посадовці комунального підприємства, залучивши фізичних осіб-підприємців, налагодили схему розкрадання бюджетних коштів під час експлуатації паркувальних майданчиків у м. Дніпро. 

Використовуючи підроблені документи, підозрювані зменшували вказану в договорах площу місць для паркування. Це призвело до ненадходження до бюджету грошових коштів.

Своїми протиправними діями підозрювані завдали місцевому бюджету збитків на 5,8 млн грн.

Під час санкціонованих обшуків вилучено документи, блокноти з чорновими записами, мобільні телефони та комп’ютерну техніку.

Досудове розслідування здійснюють слідчі слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області, оперативний супровід – співробітники Управління стратегічних розслідувань в області ДСР Нацполіції України.

За матеріалами Дніпропетровської обласної прокуратури

Источник