У Херсоні 35-річний чоловік затриманий за підозрою у замаху на вбивство, — поліція | Події

Подія сталася у мікрорайоні Таврійський. Під час конфлікту мешканець Зеленівки отримав ножові поранення.

Ввечері до чергової частини Херсонського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що у дворі біля під’їзду багатоповерхівки з ножовими пораненнями був виявлений 45-річний чоловік. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група. Потерпілого відразу госпіталізували, його стан середньо-тяжкий.

На місці правоохоронці з’ясували, що напередодні мешканець Зеленівки, повертаючись додому, зайшов у гості до своєї знайомої. Там потерпілий у компанії зазначеної жінки та її чоловіка вживав спиртні напої. Однак коли вирішив піти додому, в нього виник словесний конфлікт зі співмешканцем знайомої через ревнищі. Врешті останній вдарив свого опонента ножем.

В результаті вжитих розшукових заходів оперативники швидко встановили місцеперебування 35-річного фігуранта.

Як розповіла заступник начальника поліцейського підрозділу Альона Кметь, чоловіка правоохоронці затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нині йому за погодженням із Херсонською окружною прокуратурою повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 «Замах на вбивство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

За матеріалами прліції Херсонської області

Источник