У Хмельницькому судитимуть чоловіка, який погрожував сусідам зброєю та вбивством | Події

Подія сталася 19 червня у Хмельницькому в одному з багатоквартирних будинків по вул. Молодіжній. Прийшовши напідпитку додому, 51-річний місцевий мешканець побачив, що дверна ручка до його квартири зламана. Він вирішив, що винна за це лежить на сусідах, які не замкнули двері тамбуру у під’їзді. Тож чоловік почав кричати та голосно стукати у квартиру сусідів.

Спочатку сусіди намагалися заспокоїти агресивного чоловіка та марно. Коли правопорушник вчергове почав гримати у їхні двері, до нього вийшла 67-річна жінка, яка проживала разом із двома повнолітніми синами у цій квартирі. Відчинивши двері, вона побачила у чоловіка зброю. Зловмисник, демонструючи обріз рушниці, кричав та погрожував жінці. Злякавшись, вона викликала поліцію.

Побачивши правоохоронців, що прибули на виклик, агресивний сусід заспокоївся. Як з’ясувалось, спеціального дозволу на зберігання зброї у чоловіка не було. Поліцейські її вилучили та направили на експертизу, яка підтвердила, що це була вогнепальна зброя.

Слідчі Хмельницького районного управління поліції відкрили за даним фактом кримінальне провадження. Наразі досудове розслідування завершено і обвинувальний акт скеровано на розгляд до суду. Чоловіку може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

За матеріалами поліції Хмельницької області

Источник