У Хмельницькому троє грабіжників відібрали у 43-річного чоловіка навіть одяг | Події

05.06.2022 12:30

До поліції звернувся чоловік, який повідомив, що на нього напали невідомі особи, які відібрали одяг, грошові кошти та мобільний телефон. Правоохоронці оперативно встановили та затримали усіх фігурантів вчинення злочину. Двом із них слідчі вже оголосили про підозру.

Подія трапилась днями, близько 23.30 години, на вул. Зарічанській. До 43-річного місцевого жителя підійшло троє незнайомих чоловіків. Побивши його, зловмисники  забрали у потерпілого куртку, взуття, тисячу доларів та мобільний телефон. 

Одразу ж після повідомлення на місце події прибули правоохоронці. Уже протягом доби оперативники кримінальної поліції ХРУП затримали двох із зловмисників. Ще один із грабіжників був затриманий сьогодні, 3 червня. Ними виявилися місцеві жителі віком  41, 40 і 39 років. Вони і раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за майнові злочини. 

Затриманим доведеться відповідати перед законом за  ч. 4 ст. 186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 10 років позбавлення волі.

За матеріалами поліції Хмельницької області

Источник