У Києві чоловік вдарив знайомого ножем на намагався приховати злочин. ФОТО | Події

До поліції Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення від чоловіка про те, що на вулиці Петра Запорожця на нього напали невідомі та поранили ножем його товариша. За вказаною адресою негайно виїхали екіпажі патрульних поліцейських, слідчо-оперативна група Дніпровського управління поліції та бригада лікарів швидкої допомоги.

Прибувши на місце події, патрульні поспілкувались із заявником та з’ясували, що біля будинку до нього із знайомим нібито підійшло троє чоловіків та спровокували сварку. Однак помітивши, що киянин плутається у показах, правоохоронці опитали його товариша, якому надавали необхідну допомогу. З’ясувалось, що тілесні ушкодження йому наніс саме заявник, який намагався приховати причетність до скоєного та зателефонував до поліції як очевидець.

Правопорушника працівники поліції одразу затримали. Зловмисник – мешканець столиці, 1972 року народження, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

Фігуранту повідомлено фігуранту про підозру у скоєнні злочину та направлено клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає до восьми років ув’язнення.

За матеріалами поліції Києва

Источник