У Києві затриманий вуличний реалізатор психотропів постане перед судом | Події

Правоохоронці затримали чоловіка, який мав при собі пакунки з психотропною речовиною «Альфа-PVP», які він планував збути шляхом закладок. За такий «бізнес» ділку загрожує до 12-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Минулого місяця співробітники карного розшуку на одній із вулиць Шевченківського району Києва зупинили 37-річного місцевого жителя, в наплічнику якого були психотропні речовини.

З рюкзака порушника поліцейські вилучили згортків із психотропною речовиною «Альфа-PVP», які той планував збути шляхом закладок. Згідно висновку експерта, вилучене – особливо небезпечні психотропні речовини, обіг яких заборонено.

Слідчі Шевченківського управління поліції за процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого частинами 2 і 3 статті 307 – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів Кримінального кодексу України.

Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Наразі слідчі скерували обвинувальний акт до суду для розгляду. Фігуранту загрожує до 12-ти років позбавлення волі.

За матеріалами поліції Києва

Источник