У Китаї під час зльоту в аеропорту спалахнув літак, постраждали 40 людей — Події

У Китаї під час зльоту в аеропорту спалахнув літак, постраждали 40 людей - Події

Фото: кадр з twitter.com/baoshitie1

У міжнародному аеропорту «Цзянбей» (розташований у китайському місті Чунцін, що на південному заході країни), спалахнув пасажирський літак компанії Tibet Airlines, в салоні якого були люди. Як повідомив NDTV із посиланням на заяву аеропорту, в результаті постраждало понад 40 людей.

Літак повинен був здійснювати рейс «Чунцін-Ньінчі». Загалом на борту перебували 113 пасажирів та 9 членів екіпажу. За попередніми даними, пілоти під час зльоту виявили неполадки та почали зупиняти лайнер. Літак виїхав за межі злітно-посадкової смуги та спалахнув.

На опублікованому в соціальних мережах відео видно, що вогонь охопив крило літака. Аеропорт вже оприлюднив заяву, в якій стверджується, що всі пасажири і екіпаж, що знаходяться на борту, успішно евакуйовані. Постраждалі зазнали незначних поранень. Вони доставлені до медичних закладів для надання допомоги.

Командир української «Мрії», яка була знищена російськими окупантами під час одного з авіанальотів на Гостомель, раніше розповів, що відновити легендарний літак неможливо. Проте можна відтворити.

Джерело